Zaposlite se u Genius Consulting-u

zaposljavanje

Naša filozofija usluge klijentima prepoznaje da je ključ vrhunskog poslovnog savjetovanja u talentiranim profesionalcima. Uz klijente, naši ljudi su naša najveća vrijednost.

Temelj poslovanja bazira se na odabiru najboljih zaposlenika, osiguravanju adekvatnih edukacija i predlaganju pravih putova za razvoj karijera naših ljudi.

Ukoliko ste ambiciozni, inovativni i orijentirani na izvrsne poslovne rezultate, pošaljite nam svoj životopis i kratko motivacijsko pismo na e-mail karijere@geniusconsulting.hr.

Postanite član našeg tima i prihvatite nove poslovne izazove i ideje!


Studentska praksa

studentskaPraksa

Istraživanja o stanju visokog obrazovanja u Europskom prostoru visokog obrazovanja (European Higher Education Area) ističu zabrinjavajući trend koji pokazuje kako visoko obrazovanje ne jamči i bolju zapošljivost. Iz tog razloga, svako praktično iskustvo više je nego dobrodošlo s ciljem lakšeg zapošljavanja nakon završetka studija.

Studentima koji nakon završenog studija žele biti konkurentniji na tržištu rada pružamo mogućnost primjene znanja i usavršavanja praktičnih vještina u stvarnom poslovnom okruženju. Pošaljite nam svoj životopis i kratko motivacijsko pismo na e-mail karijere@geniusconsulting.hr.