Usluge  

Vijesti  

Preporuke  

 • “Tijekom druge polovice 2016. godine imali smo zadovoljstvo voditi projekt EC ,,Evaluacija provedbe projekata IPA 2010, 2011 u Hrvatskoj” u koji je bio uključen stručni tim iz više zemalja. Gospođa Monika Kordić, direktorica tvrtke Genius Consulting imenovana je kao stručnjak za projekte u području poljoprivrede i ruralnog razvoja. Pokazala je duboko razumijevanje i široko znanje o sektoru što je bilo ključno za uspješnu provedbu projekta. Radujemo se budućoj suradnji s konzultantskom kućom Genius Consulting.”
  Paulina Ziętal, Ecorys Polska Sp.z.o.o.

  Paulina Ziętal

  Ecorys Polska Sp.z.o.o.

 • “S konzultantskom kućom Genius Consulting smo imali izvrsnu poslovnu suradnju. Pokazali su angažiranost i orijentiranost na kupca te brigu za pružanjem usluga visoke kvalitete.”
  Markus Reichel, Dreberis GmbH

  Markus Reichel

  Dreberis GmbH

 • „S konzultantskom kućom Genius Consulting surađujemo već godinu dana i vrlo smo zadovoljni kvalitetom usluge kao i brzinom rješavanja poslovnih izazova. Genius Consulting je naš poslovni partner u prijavi i provedbi projekata za sufinanciranje iz EU fondova.“
  Goran Adamović, Eurolam d.o.o.

  Goran Adamović

  Eurolam d.o.o.

 • Povjerili smo naš projekt  tvrtki Genius Consulting koji su od početka bili uvjereni u prihavljivost obrta i projekta. Tim Genius Conslutinga svojim zalaganjima, znanjem i iskustvom utjecao je na ostvarivanje potpore iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj iako je konkurencija na prvom natječaju bila iznimno velika.
  Ivan Batistić, „Zure ribarstvo“ obrt za morski ribolov i turizam

  Ivan Batistić

  „Zure ribarstvo“ obrt za morski ribolov i turizam

 • Iznimno cijenim fleksibilnost tima Genius Consultinga. Uvijek su spremni nesebično podijeliti sve nove informacije relevantne za ICT industriju te pomoći nama i našim klijentima savjetima vezanim uz EU fondove.
  Ivana Janković Šafarić, Microlink d.o.o.
  Ivana Janković Šafarić

  Mikrolink d.o.o.

 • Članovi tima Genius Consulting-a pokazali su stručnost, pouzdanost i učinkovitost u povlačenju bespovratnih sredstava, pri čemu je moj angažman sveden na minimum što mi je omogućilo nesmetano obavljanje svakodnevnih aktivnosti unutar tvrtke. Vrlo su jednostavni i praktični te na prvo mjesto stavljaju dobrobit klijenata. Podrška nakon završetka projekta je odlična i uvijek dostupna, stoga definitivno preporučam Genius Consulting.
  Mario Mareković, Dam d.o.o.
  Mario Mareković

  Dam d.o.o.

Uprava

-
Ivan Orač

mag.ing.agr., Partner

Ivan Orač radi na pripremi i provedbi projekata s fokusom na projektima u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.

-
Marin Vučemilo

mag.oec., Partner

Marin Vučemilo radi na vođenju i izradi projektnih koncepata financiranih iz EU i nacionalnih fondova.

-
Monika Kordić

univ.spec.oec., Partner

Monika Kordić ima 15-godišnje radno iskustvo kao voditeljica projekata i timova u području EU fondova i RH potpora.

Klijenti i partneri